NOVITEC "наду" Ferrari California T
Секция: Автомобили
25 Юни 2015 11:08
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
NOVITEC "наду" Ferrari California T

/КРОСС/Специалистът в областта на доработката на автомобили Ferrari- NOVITEC ROSSO, разпространи информация за новата си програма за доработка на модела California T.

Специално за модела, дизайнерите и инженерите на NOVITEC ROSSO за разработили карбонов widebody кит, наречен N-LARGO, след монтирането на който автомобилът става по-широк с цели 11 сантиметра. В програмата за доработка на колата могат да бъдат включени също така и набор 21- и 22-цолови джанти, както и възможност за доработка на двигателя, достигането на максимална мощност от 668 конски сили и възможност за ускорение до максимална скорост от 325 км/ч.

Също така, специално за новия си проект, от NOVITEC са разработили хидравлична повдигаща система за предната част на колата, която гарантира безпроблемно преминаване на иначе стандартни пътни неравности. След монтирането на системата, предницата на колата може да бъде повдигната с 4 сантиметра с натискането на един бутон. Нормалното отстояние от пътя се връща автоматично, когато скоростта на движение достигне 80 км/ч или след повторното натискане на командния бутон.

Освен с повшена максимална скорост, доработеното от NOVITEC Ferrari California T може да се похвали и с възможност за ускорение от 0 до 100 км/ч за впечатляващите 3.2 секунди.