Хулигани нападнаха автобус в Пловдив /видео/
Секция: БЪЛГАРИЯ
29 Юни 2015 20:28
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Хулигани нападнаха автобус в Пловдив /видео/

Пловдив /КРОСС/ Хулиганско нападение и опит за саморазправа в автобус от градския транспорт на Пловдив се разигра в следобедните часове. Инцидентът се е случил днес, около 17 часа в автобус от градския транспорт по линия 21 на спирката срещу Детски свят в квартал "Тракия". По-възрастен мъж и младеж, гол до кръста, атакуваха превозното средство, а заедно с тях момиче удряше по прозорците. Видял се в чудо какво да прави, шофьорът обърна автобуса и се върна по трасето, като направи маневрата по средата на оживения път.
Сцената на насилие се разигра пред очите на десетки минувачи, продавачи в будки на спирката, пътници в други автобуси. Оказа се, че има предистория на насилието. Момичето е пътувало няколко пъти със същия автобус и се е държало скандално - нагрубявало шофьора и кондукторката, показвало среден пръст, ругаело.
Днес шофьорът не й разрешил да влезе в колата, затова тя извикала подкрепление.
За повече сигурност, екипът на СОТ, който се отзова на местопроизшествието, ескортира автобуса по трасето му, а водачът остана разочарован от решението на началниците си от "Хеброс бус" да не сигнализират в полицията, съобщава БГНЕС.

video:https://www.youtube.com/watch?v=G-HXVu-0LiM