Лудогорец взе звезда от Сантос
Секция: СПОРТ
30 Юни 2015 13:48
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Лудогорец взе звезда от Сантос

/КРОСС/ Лудогорец осъществи много силен трансфер две седмици преди старта на мачовете в европейските клубни турнири. Шампионите привлякоха десния бек на един от най-великите бразилски отбори Сантос - Сисиньо, съобщиха официално от пресцентъра на клуба. 26-годишният защитник ще замени продадения в Шалке 04 Жуниор Кайсара.
Тази сутрин Сисиньо е подписал договора си с Лудогорец в Австрия в присъствието на президента на клуба Александър Александров след успешно преминати медицински прегледи в Залцбург и вече е провел първа тренировка в базата на шампионите във Флахау.
В отбора на Пеле Сисиньо играе сезон и половина с една от най-големите звезди на съвременния бразилския футбол - Робиньо, носил екипите на Реал Мадрид, Милан и Манчестър Сити.
Със Сисиньо в състава през 2015 г. Сантос печели щатското първенство Паулиста, където са събрани повечето големи отбори в Бразилия: Палмейрас, Сао Пауло, Коринтиас, Понте Прета. На финала Сантос побеждава с 2:1 Палмейрас. С отбора на Пеле Сисиньо има 101 мача, 4 гола и 6 асистенции.
През 2013 година Сантос купува Сисиньо от друг елитен отбор -Понте Прета, за 3 400 000 евро. Десният бек се засича съвсем за кратко с голямата звезда Неймар, който по същото време финализира трансфера си в Барселона.
В кариерата си Сисиньо е играл още за Бразилензе, Жувентуд и Ремо.
Бразилецът е петият нов футболист на Лудогорец до момента, припомнят от клуба. В ятото на Орлите вече са привлечени Милан Борян, Лукас Саша, Цветелин Чунчуков и Джоди Лукоки, ще се присъедини към Лудогорец в Австрия на 1 юли.