Джейми Уун с концерт в София на 31 октомври
Секция: Шоубизнес
31 Юли 2015 10:44
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Джейми Уун с концерт в София на 31 октомври

/КРОСС/Джейми Уун ще зарадва почитателите си в България с ексклузивен концерт в Sofia Live Club на 31 октомври, точно за празника Хелоуин. На сцената на най-добрия български клуб за жива музика, гениалният певец, продуцент и мулти-инструменталист ще излезе със собствената си група, с която ще изпълни всички свои най-големи хитове до момента. Естествено, ще прозвучат добре познатите "Shoulda", "Night Air" и "Lady Luck", както и още изненади в неподражаемия стил на звездата, подготвени специално за българската публика.

video:https://www.youtube.com/watch?v=ZRip9M3qb-Q

Джейми Уун добива популярност през 2010 г. , когато излиза сингълът "Night Air". След възторжения прием на критиката, парчето се нарежда сред най-добрите за годината. Талантливият изпълнител е завършил престижното Brit School за надарени деца, в което са учили също Адел, Джеси Джей и Ейми Уайнхаус. Уун се дипломира една година преди изпълнителката на "Rehab" и подгрява концертите й, когато тя се превръща в световна звезда.

Дебютният му албум "Mirrorwriting" излиза през април 2011 г., само няколко месеца, след като BBC включва името му в списъка си за изгряващи звезди, на които им предстои голямо бъдеще. Така Уун се оказва в престижната компания на Джеймс Блейк, Клер Магуайър, The Vaccines и победителката през въпросната година - Джеси Джей.

"Mirrorwriting" получава одобрението както на критиката, така и на публиката. "Shoulda" и "Lady Luck" се превръщат в хитове, а ремиксите на парчетата звучат във всеки клуб. Самият Джейми се определя като ар-ен-би изпълнител, но стилът му включва още елементи като дъбстеп, трип-хоп, нео-соул и електроника.

Концертът на Джейми Уун и групата му в София ще се състои на 31 октомври в Sofia Live Club. Начало: 21:00 часа. Билетите са на цена от 60 лв.