Фотоизложба на СТСБ връща в еднo вълнуващо време
Секция: БЪЛГАРИЯ
31 Юли 2015 16:22
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Фотоизложба на СТСБ връща в еднo вълнуващо време

/КРОСС/ На 3 август от 19 ч. на Моста на влюбените зад НДК Съюзът на транспортните синдикати в България (СТСБ) открива фотоизложба „Духът на София". Тя отразява вълнуващите моменти, когато столицата събра транспортния синдикален свят на планетата за 43-тия конгрес на Международната транспортна федерация. Домакинството на това световно събитие бе спечелено в трудно съревнование с градове като Москва, Истанбул и Бризбейн и нареди София до Мексико сити, Йоханесбург, Ванкувър и Делхи, в които се бяха провели конгреси на МТФ.

Близо 2000 участници в конгреса от 114 страни изживяха през миналия август една вълнуваща и наситена седмица, отнасяйки със себе си прекрасни впечатления от България и нейната столица. Тези впечатления те самите нарекоха The Spirit of Sofia - духът на София. От 3 до 10 август отново ще видим София така, както я видяха, запомниха и обикнаха те - синдикатите от цял свят.

На събитието ще присъстват и партньорите на СТСБ в организирането на това успешно домакинство - Столична община, министерства, държавни институции, НДК, НИМ, Военна академия; известни имена от българската култура, които тогава представиха страната ни пред света и предизвикаха заслужена възхита. Гости на събитието ще бъдат лично кметът на София Йорданка Фандъкова, общински съветници, в това число председателят на СОС Елен Герджиков и други.