БСП се устреми към местния вот
Секция: ПОЛИТИКА
01 Август 2015 15:07
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
БСП се устреми към местния вот

/КРОСС/ От утре започваме поход към местната власт. Това обяви пред събралите се социалисти и симпатизанти на БСП на Бузлуджа, където днес се отбелязват 124 години от организираното социалистическо движение в България. Кампанията, която БСП ще води, ще бъде кампания от човек на човек. Пред събралите се хора Миков призна, че изминалата година е била най-трудната за партията през последните 25 години и резултатите, които БСП е получила, са били най-лошите.
"Постигнахме най-ниския резултат на избори за последните 25 години. Конгресът даде своя знак към политиката на БСП - да бъде представителната алтернатива на днешното управление", добави той и уточни, че за предстоящите местни избори наесен левицата излизала с гордо вдигната глава.
Миков предупреди, че местните избори ще бъдат трудни.
Десницата се опитва да внуши, че няма значение дали политиката е лява или дясна, не пести средства, договорки, плащания, купуване на гласове, за да има властта - защото дясното управление в България винаги е доказвало, че е управление заради властта, посочи той.