Александър Йорданов: Неуважаеми идиоти, простаци и боклуци, спрете! Не убивайте деца!
Секция: БЪЛГАРИЯ
12 Август 2015 21:44
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Александър Йорданов: Неуважаеми идиоти, простаци и боклуци, спрете! Не убивайте деца!

/КРОСС/Бившият шеф на парламента и експосланик в Македония Александър Йорданов се обърна към "идиотите, простаците и боклуците" на пътя: "Останете си пак идиоти, простаци и боклуци, но поне не убивайте. Моля Ви, спрете се!"

Ето какво написа във Фейсбус Александър Йорданов: 

ОБРЪЩЕНИЕ
към идиотите, простаците и боклуците, които карат с несъобразена скорост или без книжки и убиват на пътя
Неуважаеми идиоти, простаци и боклуци, спрете! Всички знаят, че сте идиоти, простаци и боклуци. Не е нужно да убивате деца, за да доказвате това. Останете си пак идиоти, простаци и боклуци, но поне не убивайте. Моля Ви, спрете се! Озаптете се! Мирнете,на задника си седнете, кратуните си проветрете!
Заради Вас идиоти, простаци и боклуци деца си отидоха от живота, майки сложиха черни забрадки. Вие идиоти, простаци и боклуци убивате хора - млади и стари. Защо Ви наричам идиоти, простаци и боклуци? Защото само идиоти, простаци и боклуци не могат да разберат, че човешкият живот е висша ценност и никой няма право да го отнема. А вие, идиоти, простаци и боклуци, правите точно това - отнемате човешки живот.
Неуважаеми идиоти, простаци и боклуци,
Като се обръщам към Вас, оставам с надеждата, че е възможно всеки идиот, простак и боклук, рано или късно да стане човек. Ако това се случи с Вас, обадете ми се. Ще се радвам да се запозная с идиот, простак и боклук станал човек.