Предстоящи събития в страната за утре, 20 август
Секция: Предстоящи събития
19 Август 2015 21:01
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната за утре, 20 август

***
Русе /КРОСС/ От 11.00 часа пред сградата на ул. „Дондуков Корсаков" №10 заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков ще присъства на официалното откриване на строителната площадка на първия блок, одобрен за саниране в Русе.

***
Сливен /КРОСС/ От 11.30 часа вицепремиерът и министърът на труда и социалната политика Ивайло Калфин ще посети Сливен. В зала „Май" той ще се срещне със сливенската общественост и кандидата за кмет на града на ПП АБВ - ген. Христо Григоров, както и кандидатите за кметове на Нова Загора, Котел и Твърдица.

***
София /КРОСС/ От 11.00 часа в информационния център на "София 2018 - Европейска столица на спорта" на бул. „Михай Еминеску" 5 ще се проведе пресконференция във връзка с предстоящото състезание Home Mountain Enduro Cup.

***
София /КРОСС/ От 11.30 часа зам.-председателят на СДС Любен Петров и Юлиан Леков, член на НИС, ще внесат в ЦИК официално предложението на партията за номериране на бюлетините за предстоящите местни избори.

***
София /КРОСС/ От 14.00 часа ще се проведе кръгла маса "Социалистическото наследство - наследство в риск" в САБ (Съюз на архитектите в България).

***
София /КРОСС/ От 14.30 ч. ще се проведе първият редовен брифинг на ЦИК относно взетите решения по организирането на предстоящите общи местни избори и национален референдум на 25 октомври 2015 г.Брифингът ще се състои в зала „Света София" на пл. „Княз Александър І" № 1.

***
Асеновград /КРОСС/ От 11.00 часа в парка до Старата община и Исторически музей-Асеновград кметът д-р Емил Караиванов ще открие първата къщичка за книги в града.

***
Ахелой /КРОСС/ От 17.45 часа от читалище „Светлина 1934" Ахелой ще тръгне празнично шествие по повод честването на битката при Ахелой през 1908 г.

***
Благоевград /КРОСС/ От 11.00 часа кандидатът за кмет на БСП и заместник - председателят на ОбС Благоевград - Милан Богдански ще даде пресконференция в Европейски информационен офис „ Солидарност".

***
Благоевград /КРОСС/ От 14.00 часа Найден Зеленогорски - председател на Националния предизборен щаб на Реформаторския блок ще даде пресконференция в офиса на Движение "България на гражданите".

***
Бургас /КРОСС/ От 11.00 часа в сградата на „КАРИЕРЕН ЦЕНТЪР" КЪМ ДРСЗ-БУРГАС ще се проведе съвместната пресконференция на Дирекция Регионална Служба по Заетост - Бургас, Дирекция Бюро по Труда-Бургас, Регионална Дирекция Социално Подомагане - Бургас и Дирекция Инспекция по Труда - Бургас.

***
Бургас/к.к. Слънчев бряг /КРОСС/ От 18.00 часа на плаж „Cacao Beach" ще се проведе вторият открит турнир по водно спасяване за действащи спасители „BEACH RESCUE - 2015", организиран от Водноспасителна служба" /ВСС/ на БЧК и ОС на БЧК - Бургас.

***
Бургас /КРОСС/ От 19.00 часа в сградата на Сити Клиник Бургас ще бъде отбелязано успешното начало на кардиологичната болница на Бургас като част от групата лечебни заведения на Сити Клиник.

***
Варна /КРОСС/ От 14.00 часа в сградата на район „Аспарухово" ще се проведе пресконференция с участниците в Първия международен фестивал на дигиталното изкуство FUTURO.

***
Велико Търново /КРОСС/ От 10.00 до 12.00 часа на Самоводска чаршия ще се проведе Лятно училище по занаяти - рисуване, а от 12.00 до 14.00 - бижутерийница.

***
Велико Търново /КРОСС/ От 11.00 часа в зала 302 на Община Велико Търново ще се проведе пресконференция във връзка с предстоящото тринадесето издание на Международния конкурс за млади изпълнители на популярна песен „СРЕБЪРНА ЯНТРА".

***
Пловдив /КРОСС/ От 10.00 часа в сградата на общински съвет Пловдив общинските съветници Константин Георгиев и Едуард Сарафян, както и кметът на район „Централен" Георги Титюков ще дадат пресконференция във връзка с осигуряването на финансови средства за ремонт на църквата "Св. Никола" и църквата "Св. Архангели" към Бачковски манастир "Успение Богородично".

***
Пловдив /КРОСС/ От 10.30 часа в 2 зала на Пловдивския апелативен съд ще се разгледа протестът на прокуратурата срещу взетата от Пловдивския окръжен съд мярка за неотклонение „Домашен арест" по отношение на Милан Д. Срещу него е повдигнато обвинение за това, че при управление на МПС с превишена скорост е причинил по непредпазливост смъртта на 63-годишния Димитър Д., като деянието е извършено на пешеходна пътека.

***
Разград /КРОСС/ От 10.30 часа в зала 712 на Областна администрация Разград, ще се проведе заседание на Постоянната областна епизоотична комисия.

***
Русе /КРОСС/ От 14.30 часа Делян Добрев и народните представители от ГЕРБ - Русе ще участват в тържественото отбелязване на Деня на миньора в „Каолин" АД - Сеново.

***
Свищов /КРОСС/ От 10.00 часа в Детския отдел на свищовската библиотека ще се проведе Kарнавал на приказките и закриване на лятната работа.

***
Стара Загора /КРОСС/ ПП АБВ ще проведе работна среща на кандидатите за кметове, общински съветници и кметове на населени места от област Стара Загора. В нея ще участва и председателят на партията Георги Първанов, президент на РБългария /2002-2012 г./