Набутаха Крисия в политиката. Мило дете, върни "наградата", зове Александър Йорданов
Секция: БЪЛГАРИЯ
19 Август 2015 19:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Набутаха Крисия в политиката. Мило дете, върни "наградата", зове Александър Йорданов

/КРОСС/ Бившият депутат и шеф на парламента Александър Йорданов призова 11-годишната Крисия Тодорова да върне отличието, което спечели на певческия конкурс в Крим.
Припомняме, че талантливата разградчанка зае второто място в конкурса "Детска нова вълна 2015", който се проведе в международния детски център "Артек" в Ялта.
На профила си във Фейсбук политикът посочва, че „самото й участие на музикален фестивал организиран на територията на окупирания от руските агресори Крим, е позорно петно за България".
„Искрено вярвам, че когато порасне Крисия ще разбере това и ще върне наградата, която е пропита с кръвта на невинно загинали от руската агресия срещу Украйна, деца. Да пееш пред окупаторите е недостойно, антихуманно. КРИСИЯ, МИЛО ДЕТЕ, ВЪРНИ "НАГРАДАТА"!", пише още Йорданов.

Изказването му моментално предизвика вълна от коментари, които не спират и към момента.
"Г-н Йорданов,не въвличайте и децата в тази гнусна политика,детето е отишло с чисто сърце и душа и е показало своя талант пред други деца,макар и в Крим,не помрачавайте радостта и любовта му към изкуството. Децата ни най-малко имат вина за това което правят политици и държавници", пише Иванка Атанасова .
„Нямам думи!!! Няма ли със какво да се занимавате, та почнах те и това дете, което прави всичко за да докаже на света че все още има кадърни млади хора останали във тази СКАПАНА ДЪРЖАВИЦА!!! Върнете Вие парите и нервите на хората!!! СРАМ И ПОЗОР!!!", коментира Илиана Петкова.