Samsung Galaxy S6 Edge+ дебютира в магазините на Мтел
Секция: Технологии
02 Септември 2015 14:02
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Samsung Galaxy S6 Edge+ дебютира в магазините на Мтел

/КРОСС/ В края на тази седмица Мтел ще предложи на клиентите си един от най-дългоочакваните смартфони на Samsung - новия Galaxy S6 Edge+. Дизайнерското устройство се продава в златно и черно, а цената му е 50 лева на месец с тарифния план Мтел Безкрай 50.
Новият смартфон разполага с 5.7-инчов Quad HD Super AMOLED двойно извит екран, който предоставя още по-добро мултимедийно изживяване от своя предшественик. Освен с фината си изработка, Samsung Galaxy S6 Edge+ впечатлява и с още по-усъвършенствани технологични характеристики. Иновативното устройство притежава 5-мегапискелова предна и 16-мегапикселова задна камера с висока резолюция, както и F1.9 бленда, което позволява заснемането на кристални образи.

Edge+ идва и с повече памет - 4GB RAM. Така телефонът предлага най-голяма мощ по отношение на капацитет и процесор на пазара, осигурявайки на потребителите лесен мултитаскинг, за да следят пощата си, по-бързо да публикуват в социалните мрежи и да се наслаждават на по-тежки игри без забавяне.
От Samsung са подобрили и възможностите за създаване на видео. Сега потребителите могат да разчитат на по-добра дигитална стабилизация на изображението на предната и задната камера, а също така и на много повече възможности за редактиране на видеата.
Новият смартфон се зарежда до 1,5 пъти по-бързо в сравнение с други подобни модели, а неговата 64-битова архитектура и усъвършенстваният графичен процесор позволяват на притежателя му да се наслади на пълна мощност при намалена консумация на енергия. Сканирането на пръстови отпечатъци, защитата на картата и уникалната система Knox гарантират сигурната и комфортна употреба на Samsung Galaxy S6 Edge+.