Лили Иванова: Работя с всеки, който ми предложи хубава музика и хубав текст
Секция: Шоубизнес
03 Септември 2015 12:36
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Лили Иванова: Работя с всеки, който ми предложи хубава музика и хубав текст

/КРОСС/Няма да има фойерверки и евтини трикове на Античния театър, а на сцената излизат едни прекрасни музиканти с много хубава музика и добри аранжименти. Това заяви в интервю за Дарик любимата на поколения певица Лили Иванова. Тази вечер тя ще изпълни песните от най-новия си албум „Поетът" в Пловдив.

По думите й пловдивската публика е невероятна, а в екипа й има двама музиканти от града на тепета. Тя е категорична, че изборът на Пловдив за Европейска столица на културата е абсолютно правилен.

Концертът започва от 20 часа, а билетите, които са на цени от 20 до 50 лева, вече са почти изчерпани.

„Работя с всеки, който ми предложи хубава музика и хубав текст", каза Лили Иванова, която трудно възприема определението прима на българската естрада. Тя не изпитва носталгия към старите си песни, но признава, че в творчеството си има такива, които се нуждаят от възраждане и ги подбира много внимателно.

Човек трябва да има желание да върви напред и да се доказва, но това е въпрос на възможност, а самохвалството няма никакво значение, ако предлагаш само 5 минутна слава, каза още Лили. За нея наградите са признание и оценка, но остават само спомен, а всеки следващ концерт е едно ново начало.

Смята, че нищо не идва от небето и за всичко се иска характер и много работа.