Хитовият мюзикъл „Аладин" се завръща с нова, по-добра и по-завладяваща версия
Секция: КУЛТУРА
16 Септември 2015 08:19
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Хитовият мюзикъл „Аладин" се завръща с нова, по-добра и по-завладяваща версия

/КРОСС/Една от емблематичните приказки от „1001 нощ" оживява на сцената на Независим театър

На 3 октомври от 11:00ч. хитовият авторски мюзикъл за деца и възрастни „Аладин", след три успешни сезона, се завръща с нова, по-добра и по-завладяваща версия.

Духът не е просто слуга, а метафора за човешкият Дух, в който се крие силата на всеки от нас. Аладин трябва да разчита не само на могъществото на добрия дух, но да потърси силата в себе си и да се справи сам с предизвикателствата на Съдбата.

В ролята на злият магьосник, който е на повече от 300 години, манипулира всички по пътя си, омагьосва принцесата, е Дони. А тя - принцесата със странното име Бадрулбудура, любимата на Аладин, е Поли Генова.
Аладин, който попада в редица приключения и преодолява хиляди препятствия, за да намери вълшебната лампа и да си върне любовта, е самият Ненчо Балабанов.

Уникалната авторска музика на Марио Балтаджиев, неповторимите текстове на Иван Ангелов, новите режисьорски решения на Надя Асенова, много смях, специални ефекти, фокуси, мултимедия и анимация, перфектен звук и прекрасни певчески и актьорски изпълнения.

Участват още: Денко Проданов, Камен Иванов, Цветелин Павлов, Яница Маслинкова, Богомил Спиров, Христо Сарафов, Марина Драгомирецкая, Атанас Чопов.