Ексклузивна среща с ръководителя на програмата за проучване на Марс в „120 минути” със Светослав Иванов
Секция: ЛЮБОПИТНО
02 Октомври 2015 12:48
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Ексклузивна среща с ръководителя на програмата за проучване на Марс в „120 минути” със Светослав Иванов Серафим Тодоров, Милам Миланов и Яна Маринова тази неделя от 17.00 часа по bTV

Тази неделя екипът на „120 минути" е подготвил нова порция ексклузивни срещи. Едната от тях е в рубриката "Роуминг", която ще се осъществи от легендарния "Джонсън спейс център" в Хюстън. В седмицата, в която НАСА оповести, че на Марс има вода и за първи път в Източна Европа - ръководителят на програмата за проучване на Марс, Джим Уотсън, застава пред Светослав Иванов и българските зрители.

Има ли шанс легендарният боксьор Серафим Тодоров да се изправи отново срещу най-богатият спортист - Флойд Мейуедър? Сарафа тренира усилено и се готви да замине за САЩ, където ще гостува на Майк Тайсън. Преди това обаче ще седне на „масата с часовника" за един искрен и емоционален разговор.

Началникът на Клиниката по интензивно лечение в Пирогов и един от емблематичните български лекари, професор Милан Миланов, гостува на Светослав Иванов навръх 70-годишният си юбилей.

Тази неделя в „Главната роля" гостува една от най-обичаните актриси от сериалите на bTV - чаровната и опасна Яна Маринова.