Миков: Николай Терзиев и кандидатите на БСП ще дадат перспектива на Казанлък
Секция: ПОЛИТИКА
04 Октомври 2015 13:52
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Миков: Николай Терзиев и кандидатите на БСП ще дадат перспектива на Казанлък

/КРОСС/ "Нашият кандидат за кмет на Казанлък Николай Терзиев и кандидатите ни за общински съветници, искат община Казанлък да води политика за хората и ще съумеят да го направят. Те ще успеят да направят общината по-добра и с повече перспектива за хората живеещи в нея". С тези думи председателят на БСП Михаил Миков се обърна към стотиците, събрали се в Казанлък. Той подчерта, че Николай Терзиев е от младото поколение на БСП, които поемат отговорността да влязат в битката в името на хората и техния по-добър живот.
„Само ние от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ можем да предложим на хората нещо различно от случващото се в момента. Едно друго разбиране за местната власт, не само разпределяне на пари и служби, а истинска политика за хората", категоричен бе Миков. Той подчерта, че няма друга партия, която да предлага на тези избори своя платформа, а левите стандарти показват друго отношение - освен бетона и асфалта, освен тръбите, защото най-важното е как живеят хората в една община. Миков обясни, че резултатът от управлението на ГЕРБ са 11 милиона задължения на общината, но и двойно увеличение на таксите за детските градини, поскъпването на всички административни услуги.
„Само представители на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ отстояваха своите приоритети и стояха твърдо зад своите позиции и социална политика", обясни лидерът на левицата и припомни, че БСП не е участвала в тегленето на 16 млрд. заем, разделянето на хората в здравеопазването на социално значими и незначими, взимането на средства от обществените училища, за да се даде на частните. По думите му именно този подход биха предложили и кандидатите на партиите от управлението в местната власт. „Гражданите няма как да бъдат заблудени и когато тръгнат на 25-ти да гласуват, да се запитат, кой кого представлява и чии интереси защитава", заключи Миков.

Николай Терзиев: Да събудим казанлъчани

„От днес до 25-ти октомври трябва да събудим казанлъчани и да прогледнат какво ни се предлага за предстоящите четири години." Това заяви кандидатът на левицата за кмет на Казанлък Николай Терзиев. По думите му опонентите предлагат само една хубава опаковка - нещо лъскаво и добре опаковано, но празно от съдържание и смисъл. Той подчерта, че таксите са вдигнати почти двойно, но Казанлък не е два пъти по чист и уреден. Терзиев пое отговорността пред казанлъчани таксите в детските градини да бъдат премахнати. „Може да има много тротоари и градинки, но когато хладилникът е празен, това няма как да ни задоволи. Ние даваме истинска алтернатива и даваме избор на Казанлък", категоричен бе той. По думите му в състояние, в което управляващите всяват страх и упражняват насилие честните трудови хора ще оценят това.

Драгомир Стойнев: Слагаме край на дясното управление в Казанлък

„Трябва да сложим край на дясното управление в Казанлък". Това заяви зам.-председателят на БСП и депутат от региона Драгомир Стойнев. Той подчерта, че на казанлъчани трябва да се дадат отговори на много въпроси: как за една година общината задлъжня толкова много, как сме готови да унищожим Института по розата и етеричномаслените култури, да загубим стотици работни места, как общината без търг и конкурс вложи всички пари на Казанлък в КТБ. „Трябва да получим отговори на тези въпроси, за да знаем какви хора са управлявали и да не позволяваме повече това. За да се случи това трябва всички да сме организирани и да убедим хората, че ние сме тези, които можем да решим техните проблеми и съм сигурен, че на 25-ти октомври ще се поздравим с нов кмет", заключи Драгомир Стойнев.

Георги Гьоков: С Терзиев казанлъчани ще бъдат в добри ръце

„Гледайки нашия кандидат за кмет на Казанлък Николай Терзиев и нашата листа съм сигурен казанлъчани ще видят в тяхно лице едни достойни кандидати и ще гласуват за тях и техния град в бъдеще ще бъде в сигурни ръце". Това заяви народният представител от ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Георги Гьоков. „Промяна за България и за Казанлък ще има, ако заложим на такива кандидати", каза още той.
Малката Вероника Налбантова зарадва присъстващите със своите изключителните изпълнения на емблематичните „Една българска роза" и „Моя страна, моя България". Михаил Миков заедно с председателя на коалиционния партньор ПД „Социалдемократи" Елена Нонева, кандидатите на левицата и депутатите от ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ се срещнаха с граждани на общината и взеха участие в акцията на БСП-Казанлък за набиране на средства за строителство на срутения корпус на елитната математическа гимназия в града с продажбата на тетрадки.