Людмил Димитров: Всеки общински съветник от БСП ще отговаря за няколко села
Секция: ПОЛИТИКА
05 Октомври 2015 14:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Людмил Димитров: Всеки общински съветник от БСП ще отговаря за няколко села

"Всеки общински съветник от БСП ще отговаря за по няколко села в община Видин, ще следи отблизо какво става в тях и това ще е начин за бързо и ефективно решаване на проблемите, които възникват в съответното населено място". Това съобщи кандидат-кметът на Видин от БСП инж. Людмил Димитров. Идеята е по всяко време кметовете по места и жителите им да имат непрекъсната комуникация със съответния общински съветник, както и с Община Видин.

"Тази връзка е прекъсната, досегашните управления се сещат за малките населени места само по избори," коментира на среща с жителите на с.Акациево инж. Димитров. В срещата участваха и кандидатите за общински съветници инж.Кръстьо Спасов, Мария Тодорова и инж.Борис Георгиев.

От своя страна хората се оплакаха от тотално занемарен гробищен парк, неасфалтирани улици, обрасли с растителност, както и от напълно изоставена и занемарена сграда на бившето училище в селото.

"Ние предлагаме сградата на училището да се ремонтира и да бъде изграден дневен център за по-възрастното население в селото. Предлагаме по-качественото ползване на временната заетост и най-вече равномерното разпределение на работещите по програмата, за да бъде удовлетворена нуждата на всяко село и град в общината,"сподели инж. Людмил Димитров.