Сцената на Детска Евровизия 2015 с внушителни размери и ефекти
Секция: ЛЮБОПИТНО
09 Октомври 2015 18:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Сцената на Детска Евровизия 2015 с внушителни размери и ефекти

/КРОСС/ Концертът на Детската Евровизия 2015 ще впечатли зрителите от цял свят с уникална сцена и зрелищни ефекти. Размерът на сцената, която ще бъде разположена в зала „Арена Армеец" е почти 700 кв.м и ще бъде по-голяма от миналогодишната в Малта. За шоуто ще бъдат използвани над 400 движещи се светлини, както и LED стени и рингове, които ще направят спектакъла още по-внушителен.

Дизайнът на сцената бе представен за първи път по време на среща в София, за която пристигнаха ръководителите на делегациите на участващите страни в тазгодишното издание на конкурса. Проектът за сцената е изработен от италианския дизайнер Клаудио Сантучи. Съдържанието на шоуто е дело на режисьора Гордън Бонело. Засега той пази в тайна сценария, но признава, че специално място в него ще имат Крисия, Хасан и Ибрахим.

В работата по предстоящия спектакъл БНТ ще се довери на много млади и талантливи българи. Те ще бъдат ангажирани със създаването на статуетките за победителите и костюмите за шоуто. По време на концерта на сцената ще се изявят и още 200 български танцьори.

Видео, пресъздаващо внушителната визия на сцената е вече достъпно на официалната страница на БНТ - eurovision.bnt.bg, както и на фейсбук страницата- BNT Eurovision Bulgaria.