Семейството на граничния полицай Вълкан Хамбарлиев в шок след инцидента
Секция: БЪЛГАРИЯ
17 Октомври 2015 10:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Семейството на граничния полицай Вълкан Хамбарлиев в шок след инцидента

/КРОСС/Семейството на 42-годишния Вълкан Хамбарлиев е в шок от инцидента на границата. Майка му и баща му, които са пенсионери, са залостили вратата на дома си и не желаят да говорят с никого.

"Хората са притеснени, защото това е първият инцидент в Европа. Случаят има голям отзвук и те се тревожат какви ще са последиците за сина им", коментираха техни съседи. Съпругата на граничния полицай Соня Хамбарлиева работи като счетоводител в ловно-рибарското дружество "Орловец" в Средец. Вчера обаче тя не се появила на работното си място.

Семейството има две деца - син на 21 години и дъщеря на 16 години. И двамата знаят за инцидента и го изживяват много тежко.

Единствената роднина, която склони да говори открито за случая, е братовчедката на Хамбарлиев - Таня Ненова. "Вълкан е много свестен човек, психически много стабилен и уравновесен. Той е бивш военен, знае много добре как да борави с оръжие и е много отговорен. Израснал е в стабилно семейство, баща му също е бивш военен, след това беше и кмет на село Вълчаново. Всички от семейството са изключително порядъчни и свестни хора", разказа тя.