Историите се превръщат в легенда – 14-ти Jim Beam Турнир по Генерал
Секция: ЛЮБОПИТНО
16 Ноември 2015 11:53
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Историите се превръщат в легенда – 14-ти Jim Beam Турнир по Генерал И тази година приятелите на бърбъна и играта Генерал ще се съберат на 19-ти ноември за един истински празник на доброто настроение

/КРОСС/ Турнирът по Генерал на Jim Beam е легенда. В последните четиринадесет години датата 19 ноември означава само едно - празник на истинския бърбън, играта Генерал и доброто настроение, в компанията на семейството на Jim Beam. Традицията ще бъде спазена и тази година, а срещата остава точно на 19-ти, в Jim Beam Club, където ще са най-популярните лица на България.

„За четиринадесет години Jim Beam Турнирът по Генерал се превърна от специално събитие в истинска легенда, благодарение на верните ни приятели, които имахме щастието да срещнем по този хубав повод. Турнирът по Генерал е празник за всички нас", споделят организаторите от Максиъм България.

Сред приятелите на Jim Beam, които ще участват в Турнира тази година са победителят от миналата година Владо Вишански, както и предишните носители на титлата Генерал - Ники Кънчев, Велизар Соколов - Заки и Владимир Ампов - Графа. Звездният Турнир ще бъде изпъстрен и с участието на Ваня Щерева, Диана Любенова, Стефан Щерев, Китодар Тодоров, Рут Колева, Сантра, Михаела Филева, Яна Грудева, Луиза Григорова, Нора Шопова и още много други любими лица.

Отборите тази година ще са 10, а към надпреварата ще се включат с отбор и опитните играчи от онлайн Турнира по Генерал на Jim Beam, който се провежда в момента. Разбира се, при отборите ще има и специално място, отредено на медиите, за да стане надпреварата още по-оспорвана. Битката ще се проведе в 2 кръга, в които ще участват 10-те отбора с по 4-ма играчи. Състезанието ще излъчи трима победители, които ще бъдат удостоени с титлата Jim Beam Генерал и ще получат специална награда - Jim Beam всеки месец, в продължение на една година.

В духа на 14-тия Jim Beam Турнир по Генерал освен легендарни участници ще има и легендарни бърбъни. Гостите на събитието ще имат възможността да опитат small batch бърбъните от портфолиото на Bourbon Legends - Knob Creek, Basil Hayden's, Booker's и Baker's. Всички те са ултра примиъм бърбъни с комплексен вкус и аромат, ръчно произведени в малки партиди по уникални рецепти, някои датиращи от преди два века.

Талантливият DJ Borche ще се грижи за музикалното настроение по време на Турнира, а балет Secret Garden ще изпълнят част от своето dance-fashion шоу с танци, костюми и светлини. Всички гости ще могат да се насладят и на кадифения глас на водещата Ива Дойчинова, в съпровод от още двама специални водещи - Милослав Хугасян - Хуг и Владимир Николов от Максиъм България, които през годините превърнаха Jim Beam Турнира по Генерал в това, което е днес - една бърбън легенда.