След признанието, че е ХИВ-позитивен, Чарли Шийн е между заплахите на бившите си жени и любовта на почитателите си
Секция: Шоубизнес
18 Ноември 2015 11:46
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
След признанието, че е ХИВ-позитивен, Чарли Шийн е между заплахите на бившите си жени и любовта на почитателите си

/КРОСС/Холивудската звезда Чарли Шийн разкри, че е серопозитивен. Личната изповед той направи в телевизионно предаване по Ен Би Си.

"Аз съм тук, за да призная, че съм ХИВ позитивен", каза Чарли Шийн. Освен, че е носител на ХИВ вируса, актьорът имаше също сериозни проблеми с алкохола и наркотиците.

Актьорът съобщи, че диагнозата му е поставена преди 4 години.

video:https://www.youtube.com/watch?v=ng5WSbZ9M08

Чарли Шийн обясни, че е използвал винаги презервативи и е проявявал честност, когато е ставало дума за здравословното му състояние.

Друго обаче твърдят някои от жените в живота му.

Бившата порноактриса Бри Олсън обвини някогашния си партньор, че е скривал от нея информацията за здравословното си състояние. В ефира на радиопредаването "Шоуто на Хауърд Стърн" по радио Sirius XM Radio 29-годишната Олсън разкри, че се е срещала с Чарли Шийн през 2011 година. Двамата периодично са правили незащитен секс. Олсън е напомнила, че според думите на самия актьор тогава той вече е бил болен и е знаел диагнозата си.

Чарли Шийн живее заедно с порноактрисата Бри Олсън от март 2011 г., тогава съжителства и с модела Натали Кенли. Олсън напуска Шийн през април 2011 година, а Кенли през юни същата година.

Най-малко шест жени са се обърнали към юристи и подготвят искове срещу Чарли Шийн, съобщава сайтът за знаменитости TMZ. По думите на известен адвокат от Лос Анджелис към него вече са се обърнали шест жени, а с други четири му предстои да се срещне.

Жените са казали, че са правили безопасен и незащитен секс с Чарли Шийн и той не им е казал, че е носител на ХИВ вируса.

Според Аксес Холивуд бившата съпруга на Чарли Шийн Дениз Ричардс, с която той има две дъщери, е знаела отдавна за серопозитивността му. Същият сайт твърди, че той се е заразил с ХИВ вируса след развода им през 2006 г.

Наред с обвиненията и заплахите от съд холивудската звезда получи и послания в своя подкрепа. Сред подкрепилите го са Хедър Локлиър, която му партнира в ситкома "Шеметен град", и Лейди Гага.

Чарли Шийн е получил също послания в своя подкрепа от много ползватели на Twitter.