Nissan Navara стана пикап на годината
Секция: Автомобили
19 Ноември 2015 14:22
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Nissan Navara стана пикап на годината

/КРОСС/овото поколение Nissan NP300 Navara получи престижната награда "Международен пикап на годината 2016" по време на церемония в Лион, Франция, съобщават от японската автомобилна компания, цитирана от Automedia.bg.

Наскоро лансираният пикап на Nissan се наложи над конкурентите в конкурса - Mitsubishi L200 и Ford Ranger, демонстрирайки по-добро пътно и офроуд поведение, двигател с отлични параметри и впечатляваща товароносимост, сочи информацията.

Журито на конкурса е базирало оценяването на няколко основни критерия, сред които офроуд поведение, пътно поведение, съотношение цена-качество, капацитет на теглене.

„Тази престижна награда е признание за 80-годишния опит на Nissan в областта на пикапите. Обстойният тестдрайв, извършен от журито на конкурса подчерта силния и иновативен характер на новия Nissan Navara", коментира Филип Герин-Бута, вицепрезидент Лекотоварни автомобили в Nissan.

Производството на NP300 Navara започна в Барселона този месец. Продажбите на модела в Европа ще стартират през януари 2016 година.