Шакира озвучава "Зоотрополис" - новия Дисни филм
Секция: Шоубизнес
25 Ноември 2015 12:07
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Шакира озвучава "Зоотрополис" - новия Дисни филм

/КРОСС/Новото Дисни приключение "Зоотрополис" ще гледаме в България на 4 март в кинат на 2D и 3D. Сред актьорите, които озвучават героите, са Шакира, Идрис Елба и Джей Кей Симънс.

Зоотрополис е свят, където няма хора, а животните са „антропоморфни" - сложен термин, който ги кара да вървят на два крака, да носят дрехи и да ползват последния писък на модата при мобилните телефони. Той е изграден от квартали като шикозния Сахара Скуеър и неприветливия Тундратаун. Това е град като никой друг и място, където независимо какво животно си - от най-големия слон до най-малката мишчица, можеш да постигнеш всичко.

Когато изпълнената с оптимизъм полицаят Джуди Хопс пристига в града, разбира, че да си първият заек в полицейски участък от закоравели животни, никак не е лесно. За да се разкрие престъпление само за две денонощия, първо тя първо трябва намери собственика на подозрителен автомобил. Джуди Хопс ще прекара най-важните два дни в живота си в отговор и на тези въпроси, наред със залавянето на опасен престъпник и разплитането на сложна конспирация, чиято жертва е чаровният лисан Ник Уайлд.