Хиляди рецепти в битка за наградите на майонеза „Краси”
Секция: ЛЮБОПИТНО
27 Ноември 2015 19:21
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Хиляди рецепти в битка за наградите на майонеза „Краси”

/КРОСС/ В осмото издание на кулинарния конкурс „Спечели с рецептите на „Краси" бяха получени 17 894 рецепти на ястия с майонеза. Феновете на вкусната надпревара тази година се състезават за 20 уреда за готвене на пара с марка Philips.

Кои късметлии ще се зарадват на наградите ще научим на 2 декември, когато в присъствието на нотариус ще бъдат изтеглени победителите за 2015 година, а имената им ще бъдат огласени на сайта на конкурса и във фейсбук. Досега повече мъже са печелели първенството. Първите 4 издания са напълно доминирани от силния пол с победителите Светослав Славов, Нено Дянков, Дичо Ташев и Васил Божилов. Пробивът на дамите в кулинарната надпревара започна с Весела Стоицев, която грабна наградата с „Парфе от тиквен мус" през 2012 година.

Получените кулинарни предложения и любими рецепти с майонеза за цялата история на конкурса са вече над 100 000.

Конкурсът на майонеза "Краси"има своите верни почитатели и за осемте години, в които се провежда, се утвърди като очаквано и предпочитано събитие за феновете на марката-лидер на пазара на майонеза у нас.

Тази година донесе голямо признание на майонеза "Краси", която получи престижния приз "SUPERBRANDS". Глобалната организация Superbrands, призната като водещ световен независим арбитър, определи пловдивската марка сред тези, които се отличават и доминират над останалите на националния пазар.

2015 г. донесе и наградата "Любима марка" на майонеза "Краси" в цели два раздела на националната класация на потребителите - "Млечни продукти" и "Българска марка". Това е признание, което потвърди, че марката „Краси" е изградила отлична репутация и предлага значителни предимства в сравнение с конкурентите.

Пловдивската майонеза е доказала своите качества през последните две десетилетия и е предпочитаната марка, запазила традиционния български вкус.

Собствeникът на компанията Димитър Консулов подчерта, че са важни наградите, но по -важно е доверието на потребителите, които със своя избор направиха именно „Краси" най-продаваната майонеза у нас.