Мис България остава с короната
Секция: БЪЛГАРИЯ
01 Декември 2015 21:40
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Мис България остава с короната

"Мис България няма голи снимки и не се е снимала за еротично списание." Това каза за "24 часа" Ирина Папазова - собственичката на марката "Мис България" и на модна агенция "Интерсаунд", която организира конкурса.

Скандалът около 21-годишната Марина Войкова избухна, след като християнското сдружение "Православна младеж - Св. Петка Търновска" поиска тя да върне короната, защото се е снимала гола.

"Марина Войкова е правила фотосесия при известен български фотограф - Енчо Найденов, който не е еротичен фотограф. Кадрите са съвсем нормална моделска сесия, на която нищо неприлично от тялото не се вижда. Короната няма да ѝ бъде отнета. Тя работи като модел от 4 години", каза още Ирина Папазова. "Ако беше с рокля с дълбоко деколте, може би дори щеше да се вижда повече. А тя е прикрила бюста си с ръце", коментират хора от модния бранш.

18 момичета от цялата страна, победителки в регионални конкурси, дефилираха за престижната титла тази година. Марина Войкова и двете ѝ подгласнички ще представят страната ни на международните конкурси Miss Earth, Miss Planet и Miss Globe.

Преди години заради скандал със снимки на Мис България 2002 - Теди Бургазлиева, тя не успя да представи страната ни на "Мис Свят". В онзи случай обаче на кадрите тя беше напълно гола.