Деси Тенекеджиева и приятели отново с Коледен концерт
Секция: КУЛТУРА
14 Декември 2015 15:04
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Деси Тенекеджиева и приятели отново с Коледен концерт

/КРОСС/Деси Тенекеджиева ще зарадва любителите на музиката с Коледен концерт на 19-ти декември от 19:00 ч. на водната сцена на Paradise center. Концертът на Деси и приятелите й ще сложи началото на богата коледна програма, която най-модерният и стилен търговски център е подготвил за своите многобройни посетители.

Деси ще сподели сцената с младите си приятели от Gospel Chorale със солист Весела Янева, която според звездата притежава уникален тембър и е една от най-страхотните млади певици в България. Мецосопранът също е от големите надежди на българската класическа музика и учи в Националната Музикална Академия. Специален гост на концерта ще бъде и най-знаковото име на варненската клубна соул и джаз сцена Нейчо Петров- Reggie заедно с очарователната си сестра Антоaнела Петрова. Маестро Страцимир Павлов отново ще бъде музикален продуцент и ще застане начело на Госпъла и бенда, в който влизат и известния барабанист Валери Ценков и китариста Чавдар Гочев-Чарли.

Преди няколко години Деси Tенекеджиева продуцира серия от впечатляващи Коледни концерт- спектакли със симфоничен оркестър, бенд, Gospel Chorale , балет и много специални гости по големите оперни и театрални сцени в България. От тогава всяка година традицията продължава под различна форма.

На 19-ти декември в Коледния концерт „Деси Тенекеджиева и приятели" ще прозвучат атрактивни версии на някои от най-обичаните и популярни коледни песни, както и парчета от албума "Crazy Butterfly". А Gospel Chorale ще зарадват многобройната публика в красивия търговския център с емблематични афро-американски спиричуали. Красивата коледна сценография е подготвена от Огняна Серафимова, а богатата мултимедия е традиционна част от тези магични концерти.