Клуб Yalta стартира годината с нова посока и поглед в бъдещето
Секция: КУЛТУРА
07 Януари 2016 10:26
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Клуб Yalta стартира годината с нова посока и поглед в бъдещето

/КРОСС/Предстоящата 2016 година поставя началото на нов етап в развитието на YALTA CLUB. Основната цел през новата година на най-добрия клуб у нас ще бъде да запознае публиката с нови имена, с родни и чуждестранни диджеи, които са бъдещето на електронната музика. Домакин на това разнообразие от събития и стилове ще бъде ъндърграунд залата на YALTA CLUB, която премина няколко успешни теста в последните 2 месеца. Индустриален интериор, допълнен с големи видеоекрани, много звук и най-актуалните имена в света на електронната музика очакват клубните фенове. Извън клуба YALTA ще продължи надграждането на вече превърналите се в емблема SОLAR събития - SOLAR Easter Trinity, SOLAR Summer, SOLAR Christmas и Halloween.

Начало на всички тези промени ще даде на 15-и януари идващият за първи път в България RICARDO VILLALOBOS. След тази дата всички партита се пренасят в новата зала, която оттук нататък ще бъде сърцето на YALTA CLUB.

Откриването ще бъде с диджеите на клуба на 22.01., а на 23.01. гостуват GUY J, GUY MANTZUR, както и диджеите на TAKEOVER. Краят на месеца ще завърши отново с вечер, споделена с диджеите на YALTA (29 януари), а на следващия 30-и януари клубът посреща SUBB-AN.

YALTA CLUB промени и политиката си за допускане в клуба. Билети за всички клубни събития се продават само на вход, където всеки е посрещан от фейсконтрол. През 2016 се очаква въвеждането и на YALTA CLUB Cards, като това ще бъде единственият начин за достъп до клуба.

Билети за всички събития ще бъдат продавани на входа в деня на всяко събитие.

Очаквайте подробна информация за събитията до края на март съвсем скоро.