Един забравен подвиг на Путин
Секция: Коментари
23 Януари 2016 09:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Един забравен подвиг на Путин

/КРОСС/Хиляди хора стават свидетели на тази смела постъпка, но в нито един вестник не пише за това...

В нощта на падането на Берлинската стена, Путин е дежурен в щаба на КГБ в Дрезден. В съседство е щабът на ЩАЗИ. Дели ги буквално една стена. Около 5000 души пияна тълпа нахлува в ЩАЗИ и разграбва всичко, включително досиетата на агентите. След това бе ужасна съдбата на много от тях. Сградата е напълно разгромена. След като плячкосва ЩАЗИ, тълпата идва пред сградата на КГБ.

При вида на тълпата началникът на щаба, полковникът е избягал. Следващият по чин, подполковник Путин автоматично става отговорен за щаба. Той се обажда на руските войски в близост да изпратят охрана. Но от там му отказват, защото не можело без заповед от Москва. А Москва мълчи... По това време в столицата либералстващият елит е на банкет, празнуват до сутринта падането на Берлинската стена. Усещането на Путин, който е начело на само 8 човека, че Москва буквално ги е захвърлила на произвола на съдбата.

Осъзнавайки, че и тук ще се случи същото, както със сградата на ЩАЗИ, Владимир Путин излиза сам и посреща тълпата на входа. Питат го, кой е. Путин се представя като „преводач". След което им казва, че падането на Берлинската стена е по волята на СССР и това е сграда, която е територия на СССР, и че той с офицерите си е длъжен да я охранява. Казва им също, че има пистолет с 12 патрона, един от които ще остави за себе си, но с другите - като офицер на СССР, ще е длъжен да стреля, за да защитава сградата. Обяснява, че е офицер и затова по друг начин не може да се случват нещата. Останалите осем души стояли с оръжие на прозорците на щаба.

След като казва това, Владимир Путин обръща гръб на тълпата и бавно тръгва нагоре по стълбите, които също били 12. Очаква да хвърлят нещо по него, камък, бутилка или нещо подобно. Но нищо такова не се случва. Обръща се и вижда, че тълпата започва да се разотива. Никой не е влязъл в сградата на СССР нито в тази нощ, нито в следващата. Така документите и архивът останали непокътнати.

Такъв човек управлява днес Русия....

video:https://www.youtube.com/watch?v=R3vq1V7jcRg

Източник:mediaorel.com