С. Арнаудова: Атаката срещу Б. Борисов в Лондон е организирана
Секция: ПОЛИТИКА
05 Февруари 2016 20:08
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
С. Арнаудова: Атаката срещу Б. Борисов в Лондон е организирана

/КРОСС/ „Добре организиран сценарий" стои зад атаката срещу премиера Бойко Борисов след близо едночасовата му среща с българи в нашето посолство в Лондон, пише във Фейсбук началникът на пресслужбата на Министерски съвет Севделина Арнаудова.

video:https://www.youtube.com/watch?v=ERSprKgJ2wA

В столицата на Великобритания министър-председателят беше за конференция, посветена на Сирия. В сряда вечерта - първият ден от посещението му, той се срещна с български емигранти и отговаряше на въпросите им.
„Колеги, хайде да спрем с преструвките и манипулациите. Разбирам, че ви е угодно да представяте една простотия в посоката, в която вашите собственици ви подбутват, но преди да пишете за „неудобни и остри въпроси" на „ цялата българска общност" в Лондон, е добре поне да проверите кои са тези хора и какво действително се случи в посолството", пише Арнаудова.
„Първо, моето мнение е, че това беше добре организиран сценарий. Честно да ви призная досега смятах, че тази компроматна машина е запазена марка за една определена политическа прослойка, в червен нюанс. Оказва се обаче, че методите на ДС, които можем да прочетем и в учебниците на КГБ, се използват и от все по-младите „отричащи" режима политици. За съжаление! И тази война на простотия, жълтини и низост вече минава всякакви граници.
Като свидетел на това цирково изпълнение, бих споделила с вас няколко факта. Задаващите „неудобни въпроси", предварително написани на лист и старателно прочетени с викове и крясъци, са официални членове на отделни политически партии. Въпрос прочете както активистка на „Атака", която разбирам, че участва в проруски групи, страници и профили във Facebook, така и вицепрезидентът на БСП Лондон. Ако изгледате все пак цялото видео, сами ще разберете, че 80% от присъстващите в посолството не се припознават с грозните подвиквания на още няколко младежи. Всеки, който е бил в залата, има право на свободна интерпретация на събитията, всички останали - проверете „кой - кой е" и тогава правете изводи.
Признавам - беше добре устроена игра на нерви, която обаче не постигна своите цели. Планът на самодискредитация се провали. Приятна игра. Чакам ви в Израел!