Betfair ще стане истински гигант в сделка за над 6 милиарда
Секция: СПОРТ
08 Февруари 2016 10:44
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Betfair ще стане истински гигант в сделка за над 6 милиарда

/КРОСС/Нов гигант в букмейкърския свят ще се роди във вторник, когато започват да се продават акциите на обединилите се Betfair и Paddy Power.

Сливането между двата букмейкъра е на стойност над 6 милиарда долара и така новосформираната компания ще остане само зад Bet365 по приходи в целия свят.  Paddy и Бетфеър съобщиха миналия август намерението си да създадат най-голямата компания за залагания и игри в света с комбиниран приход от над 1.1 милиарда паунда. Според специалисти, всъщност новият гигант ще е по-голям от Bet365, тъй като магазините на Paddy не се смятат в сравненията между двата букмейкъра. От Paddy пък очакват приходи от 180 милиона паунда за 2015 година. В новата компания акционерите на Paddy ще държат 52 процента от капитала, докато Betfair ще се задоволят с 48 процента.

Междувременно промоциите за спортни залози на страницата на Betfair продължават с пълна сила. За реализиран кеш аут от минимум три заложени мача в колонка, ще получите 100 процента бонус. Става дума за бонус до 25 евро върху печалбата, която сте регистрирали при затваряне на залога. Така, ако с 2 евро, сте имали 27 евро печалба, ще можете да затворите залога и да вземете пълния бонус.

Друга интересна промоция е залагането на поне 5 срещи в права колонка без залози на живо. Ако познаете 4 от тях и само един Ви издъни, Betfair ще Ви възнагради с до 25 евро в безплатни залози. Всеки ден може да печелите по 4 такива бонуса, стига да уцелвате наистина така, че да губите само един мач. При позната колонка, промоцията не важи, както и при над 1 сбъркан знак.

Продължаваме с промоциите и един доста любопитен такъв. Betfair ще ти даде шанс да удвоиш коефициента си от залог на първи голмайстор в дадена среща от Висшата лига или Ла Лига. За целта трябва той да се разпише с глава и така вместо например 10 коефициент, ще реализираш 20, което подплътено с един стабилен залог, би могло да ти донесе огромна печалба. Ако пък случайно познаеш първи голмайстор, но той не вкара с глава, ще се поздравиш с оригиналния коефициент, който все пак няма да е никак лош.

Но промоциите продължават. Редовно има двубои с увеличен коефициент за фаворитите, като последните примери са 5 коефициент за Арсенал срещу Саутхемптън и също толкова за Манчестър Юнайтед срещу Стоук. Тази оферта важи само за нови клиенти, но е доста изгодна. Освен това, за всеки гол на „артилеристите" или Юнайтед, букмейкърът ще добавя по 2 евро в сметката Ви до максимум 10 евро или 5 гола.

В заключение можем да очакваме, че след обединението на Betfair и Paddy, промоциите не само ще се запазят, а дори ще се увеличат. Новият играч на пазара ще може да предлага още по-добри условия за клиентите си, от което абсолютно всички биха били доволни.