Семейство с шест момчета приветства първата дъщеричка
Секция: ЛЮБОПИТНО
09 Февруари 2016 10:21
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Семейство с шест момчета приветства първата дъщеричка

/КРОСС/ Шер и Стивън Лейър живеят в Северна Каролина. Те имат шест сина, но Шер винаги е искала дъщеричка. Наскоро нейното желание се сбъдна и на белия свят се появи Руби Джейн.
Шер и Стивън решиха да заснемат паметния за семейството момент и накараха всяко едно от момчетата да каже по нещо за малката си сестричка.
Реакцията на децата е прекрасна. Въпреки че са леко притеснени от различните промени, които могат на настъпят, е очевидно, че вече обожават Руби и искат да бъдат нейни защитници, пише "Обекти".

Джаксън, 14 г.
"Тя е толкова мъничка. Дори не се бях замислял, че бебетата са толкова малки - казва Джаксън - Свикнал съм в семейството ни да се раждат само момчета. Но сега, когато имаме момиче, не знам как да се държа. Толкова е интересно и напълно различно!"

Кембъл, 10 г.
„Толкова дълго чаках бебето да се появи. Но сега, когато се оказва, че е момиче, съм уплашен. - казва Кембъл - Ще я защитавам. Един ден ще дойде вкъщи с гадже и той ще разбере, че няма да му позволим да я разстрои".

Сойер, 7 г.
„Руби е като рубин. Ако я откраднат, ще стана полицай и със сигурност ще открия крадеца". Очевидно Сойер е вече подготвен за всякакви ситуации.

Шепърд, 4 г.
Хюстън е най-разтревожен от всички по отношение на бъдещите прищевки на сестра си: „Страх ме е, че като стане на 7, ще иска да боядиса всичко в розово. А аз не мога да понасям този цвят!"

Шепърд, 4 г.
„Това е Руби и аз я обичам - казва съвсем простичко Шепърд. - Тя е дори по-красива, отколкото предполагах."

Нокс, 2 г.
Нокс, най-малкото момче, все още не може да се изразява с думи. Затова то просто я целува по бузката.

 

video:https://www.youtube.com/watch?v=dJrDdv4YtdQ