Макс с промоционални оферти за смартфони с 30 000 MB 4G мобилен интернет месечно на максимална скорост
Секция: Технологии
10 Февруари 2016 13:02
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Макс с промоционални оферти за смартфони с 30 000 MB 4G мобилен интернет месечно на максимална скорост

/КРОСС/ Мобилният телекомуникационен оператор Макс обявява промоционални предложения за покупка или лизинг на смартфони LG G4 Dual, Huawei P8 Lite, Lenovo P70 и Coolpad Modena с абонаментен план за 4G LTE мобилeн интернет. Офертите са валидни при сключване на 2-годишен договор за мобилeн интернет с включени 30 000 MB месечен трафик на максимална скорост (до 75/25 Mbps за сваляне/качване) и 19,90 лв. месечна такса.

Атрактивните Coolpad Modena и Lenovo P70 вече се предлагат в мрежата на Макс с над 70% намаление или за 2,90 лв. на месец (68 лв. в брой) за Coolpad Modena и 4.90 на месец (115 лв. в брой) за Lenovo P70. Друг популярен смартфон у нас - Huawei P8 Lite Dual - има над 50% намаление на цената и може да бъде закупен от Макс при месечни вноски от 8.90 лв. Операторът намалява цената и на флагманския модел на LG от миналата година - LG G4 Dual, който може да бъде закупен вместо за 40,25 лв. - сега за 29.90 лв. на месец или 715 лв. в брой. Посочените месечни вноски важат при сключване на 2-годишен договор за лизинг.
„В един от най-романтичните месеци на годината пускаме интересни предложения за потребителите. Вярваме, че един практичен и достъпен модел двусимов смартфон е идеален подарък за любимия човек, особено комбиниран със супер бърз 4G мобилен интернет. Използваш всички функционалности на един от най-актуалните модели смарт устройства, като същевременно се наслаждаваш на невероятните скорости за браузване в интернет пространството." - споделя изпълнителният директор на Макс Нейчо Величков.
Макс е първият телекомуникационен оператор, пуснал търговски достъпна 4G мрежа в България, която към момента осигурява 4G мобилни услуги в 38 населени места и курорти, покривайки около 60% от градското население в страната. Потребителите могат да намерят повече информация в търговските обекти на компанията, онлайн на http://www.maxtelecom.bg/ или на тел. 0 999 111.