Дават на Доган почетен знак за принос към държавността
Секция: БЪЛГАРИЯ
11 Февруари 2016 10:53
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Дават на Доган почетен знак за принос към държавността

/КРОСС/Почетният председател на ДПС Ахмед Доган, художникът Светлин Русев и кметът на Бургас Димитър Николов ще бъдат удостоени с почетен знак за лидерство „Стефан Стамболов", предаде БГНЕС.

Доган е отличен заради приноса си към държавността, художникът за принос към духовността, а градоначалникът на Бургас - за принос към местното самоуправление.

Връчването на наградите ще се състои по време на Десетата научна сесия по проблеми на лидерството днес в Националния военно-исторически музей.

Организатори на форума са Институтът за изследване и развитие на лидерството в информационна среда към Университета по библиотекознание и информационни технологии, Институтът за изследване на населението и човека към БАН, Националният военно-исторически музей към МО, съобщиха организаторите.

Досега с Почетния знак „Стефан Стамболов" са отличени президентите Желю Желев и Георги Първанов, патриарсите Максим и Неофит, министър-председателят Бойко Борисов, кметът на София Йорданка Фандъкова, генералният директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова, акад. Антон Дончев, проф. Андрей Пантев, вицепрезидентите ген. Ангел Марин и Маргарита Попова, вицепремиерът Ивайло Калфин.