Претендентките за Lady Universe 2016 представиха националните си костюми
Секция: БЪЛГАРИЯ
11 Февруари 2016 21:12
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Претендентките за Lady Universe 2016 представиха националните си костюми

/КРОСС/Модният конкурс Lady Universe 2016 се организира за първа година на територията на Хотел Маринела-София, който е домакин на престижното събитие. Снощи в приятната атмосфера на ресторант „Амбасадор" се проведе вечерта на нациите, където красавици от 20 държави представиха пред отбрани гости своите национални костюми. За първи път бе обявена и социалната кауза на конкурса, който подкрепя фондацията на Биляна Савова „Мога сам" грижеща се за хората с диагноза множествена склероза. Водещите на вечерта Тео и Бояна апелираха от сцената да обръщаме внимание на превенцията на здравето си и ако имаме близки с подобни симптоми да им разясняваме, че болестта може да бъде овладяна.

Кулминацията на вечерта бе представянето на националните костюми на всички участнички. На сцената последователно дефилираха: Лейди Азербайджан - Парвин Хасанзаде, на 24 години, Лейди Босна и Херцеговина - Анеса Конкич, на 24год., Лейди България - Мина Попова, на 19 год., Лейди Виетнам - Лина Нгъен, на 24год., Лейди Германия - Стефани Вивиен, на 25год., Лейди Гъция - Маргарита Филипиду, на 23 год., Лейди Естония - Мария Рая, на 24год., Лейди Италия - Мадалена Фенучи, на 23год., Лейди Македония - Биляна Скортова, на 24год., Лейди Монтенегро - Йована Бекович, на 18год., Лейди Португалия - Рамос Корея Теси, 19год., Лейди Русия - Виктория Петрухина, на 19год., Лейди Сърбия - Сара Митич, на 21год., Лейди Татарстан - Влада Артьомова, на 21год., Лейди Украйна - Юлия Даналиук, на 25год. и Лейди Япония - Чиса Хигучи, на 24год.

Лицензиантката на конкурса Цвети Разложка също поздрави специалните гости на вечерта, а на момичетата пожела успех в надпреварата за престижната титла.

Този петък/12 февруари/ от 20,30ч. ще е гала-вечерта на Lady Universe 2016, когато ще се проведе официалния конкурс и една от претендентките ще се окичи с жадуваната корона. Организаторите подготвят истински шоу-спектакъл, който ще се състои в перлата на нощна София- club Mega mi.

Лицензиант на Lady Universe е топ-модела и моден мениджър Цвети Разложка, а съорганизатор е 359 Model and Talent, агенцията, която нашумя в модните среди с организирането на първата модна седмица в София - Sofia Fashion Week. Идеята на организаторите е да покажат, че България е достойна дестинация за среща на красотата и таланта.