Българо-руска телевизия в национален ефир от 01 март
Секция: БЪЛГАРИЯ
12 Февруари 2016 14:56
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Българо-руска телевизия в национален ефир от 01 март

/КРОСС/Хоризонт Медия АД с радост представя на българските зрители новия телевизионен канал HMTV, който ще бъде пуснат точно на 1 март.

HMTV ще бъде първият в България денонощен развлекателно-познавателен филмов канал, който се излъчва на български и руски език във формат HD. Той е замислен и се създава от международен българско-руски екип от професионалисти в областта на телевизията.

HMTV ще представя нови филми и съвременна класика от игралното и неигралното кино, създадени от водещи руски и световни кинематографи. Каналът е насочен към най-широката аудитория: всеки телевизионен зрител, независимо от възрастта, пола и вкусовите си пристрастия, ще намери там любими програми.

Според авторската концепция, HMTV е телевизионен канал за семейно гледане.

Зрителите ще имат възможността да се наслаждават на много и различни филми и сериали от всички жанрове - мелодрами, комедии, исторически драми за доброто и лошото, любовта и омразата, предателството и интригите, заснети от известни режисьори. За любителите на загадките, тайните и сензационните разобличения са предвидени изключително вълнуващи криминални сериали и военни приключения.

Не са пропуснати и меломаните, които ще могат да се потопят в света на завладяващи музикални филми и филми-биографии, посветени на знаменитостите от света на музиката.

Телевизията има и официална регистрация в Съвета за електронни медии (СЕМ).

Много от това, което е планирал екипът на телевизионния канал за излъчване, българските зрители ще видят за първи път. Освен телевизионните премиери, ви очакват вълнуващи срещи с най-добрите произведения, истинската класика на игралното и неигралното кино от последните десетилетия, независимо от тяхната жанрова принадлежност, събрани в специална рубрика носеща името "Златна колекция".

HMTV е кино от най-високо ниво с най-високо качествено ниво на телевизионна "картина".

Заедно с внимателния избор на програми в жанрово-съдържателен план авторите са отделили специално внимание на техническото ниво при тяхното изпълнение - каналът включва програми в HD-формат, а в много случаи и във формат 3D.