Wizz Air получи наградата Value Airline of the Year
Секция: КУЛТУРА
18 Февруари 2016 11:58
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Wizz Air получи наградата Value Airline of the Year

/КРОСС/Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа, с гордост съобщава, че е отличена с наградата 2016 Value Airline of the Year от Air Transport World (ATW), един от най-големите доставчици на мултимедийни и информационни услуги на глобалния авиационен пазар. Наградата беше връчена на Йозеф Варади, главен изпълнителен директор на Wizz Air, по време на 42та церемония на ATW за годишните постижения в авиационната индустрия на гала вечеря в Сингапур.

Наградата, която е едно от най-желаните отличия за всяка авиокомпания, е признание за отличното представяне на Wizz Air, превъзходно обслужване и впечатляващо развитие през 2015.

Основните постижения на Wizz Air през 2015 г. включват успешното листване на борсата в Лондон, обновяване на бранда и освежаване на окраската на самолетите, рекордна поръчка на 110 машини A321neo от Airbus на авиошоуто в Париж, пускане в полет на първия си самолет A321 - първата авиокомпания в Европа, която оперира с 230 места. Освен това, Wizz Air отпразнува 100-милионния пътник, който лети на ниските тарифи на авиокомпанията.

Наред със забележителните постижения, Wizz Air е превозила над 19 милиона пътници през 2015 г., представляващи 22 процента повече в сравнение с 2014 г., паралелно с добавянето на 11 нови самолета Airbus и създаването на 400 нови работни места, за да достигне 2600 служители.

Йозеф Варади, главен изпълнителен директор на Wizz Air, каза: " За нас е чест да бъдем отличени с тази престижна награда. С няколко забележителни постижения, 2015 ни отведе към нови висоти във всички отношения на нашата оперативност. Ние вярваме, че пътуването предоставя възможности, които могат да направят живота и света около нас по-добър и забележителната лоялност на нашите пътници, както и тази награда са потвърждение за нашите усилия да направим пътуването достъпно за всеки. През 2016 г. ще дадем още повече възможности чрез разширяване на нашата все по-нарастваща мрежа и предлагайки възможно най-ниските цени на пазара. Ние ще продължим да подобряваме обслужването на клиентите, като същевременно позволяваме на нашите пътници да направят своето пътуване с WIZZ „по мярка", според собствените си нужди: нашите много ниски цени на билетите ще отговарят на техните нужди, ако пътуват с ограничен бюджет и ако търсят допълнително удобство, те могат да се възползват от широката ни гама продукти и услуги."