Кое е вашето вино, според зодиака
Секция: ЛЮБОПИТНО
23 Февруари 2016 09:10
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кое е вашето вино, според зодиака

/КРОСС/ Признайте си: и вие проверявате вашия хороскоп от време на време. Не винаги ви помага, но в повечето случаи действа успокоително с нещата, които прогнозира. А ние не можем да знаем дали наистина съдбата не е написана на звездите, но има едно нещо, на което винаги може да разчитаме- виното. foodpanda, подбра най-подходящите вина според зодиака. 

Овен - Шардоне

Вие сте смели и обичате да правите нови неща. Точно заради това, всяка новост трябва да бъде отпразнувана с чаша хубаво вино. На зодия Овен, най-много пасва Шардоне.

Телец - Пино Ноар

Като Телец, вие със сигурност имате вкус за добър живот. На вас ви отива едно от най-хубавите и скъпи червени вина в света- френското вино Пино Ноар.

Близнаци - Ризлинг

Близнаците могат да бъдат както сладки, така и кисели. Заради двойнствената ви личност ние ви препоръчваме вино от сорт грозде Ризлинг, което има ярко съчетание между киселинност и цитрусови нотки.

Рак - Риоха

Ракът е защитник на семейните идеали и ценности. Той пази както себе си, така и близките си. За личност като него, със силна воля, отива най-младото от всички вина- Риоха. То се допълва с куп различни храни, което би направило раците още по-щастливи.

Лъв - Божоле

Като истински царе, те са готови за светлините на прожекторите. Романтика и достойнство се съчетават в личностите от този знак. За да задоволят сетивата си, ние им предлагаме вино Божоле.

Дева - Совиньон блан

Здраво стъпили на земята, те искат да контролират всичко. Совиньон Блан, съчетаващо цитрусови плодове, базирано на билки и тревисти съединение е перфектното вино за тези личности.

Везни -Шумящи вина

Везните живеят в баланс с всички части от живота. Везните обичат красотата, нежността и блясъка. Най-подходящите вина за тях са пенливите или шумящи, независимо дали става дума за бяло, червено или розе.

Скорпион- Сира: Скорпионите не обичат да си губят времето. Те са страстни, мотивирани, работохолици и чаша Сира е изключително подходяща.

Стрелец - Малбек

Стрелците винаги гледат мащабно и от високо на живота. Известен със своята изключителна гордост за пиене, червеното виното Малбек е най-подходящо за целеустремените Стрелци

Козирог - Силванер

Работейки усърдно, те са готови на всичко, за да стигнат до върха и да получат пари, власт и слава. Идеалната добавка към това пътуване е чаша студено австрийско вино Силванер.

Водолей - Биодинамично вино

Водолеят е непредсказуем и иновативен. Биодинамичното вино се прави според циклите на луната. Ако сте Водолей и това ви звуци нестандартно, то това вино е точно за вас.

Риби - Розе

Рибите са въплъщение на емоция. Те са чувствителни, творчески и изключително артистични. Магическият вкус на розето е точно за тях.