“Флора Бургас” ще е домакин на изложението „За Туризма от А до Я”
Секция: БЪЛГАРИЯ
09 Март 2016 14:52
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
“Флора Бургас” ще е домакин на изложението „За Туризма от А до Я”

/КРОСС/От 10 часа на 11 март в Експо център "Флора" ще бъде открито изложението „За Туризма от А до Я". Организатори са Експо Тим ООД и Експозиционен център „Флора", съвместно с Община Бургас, Общинско предприятие Туризъм, Агенция по заетостта Бургас и Първа Инвестиционна банка.
Форматът на изложението - договаряне е с делова и бизнес насоченост конкретно към професионалистите от туристическите обекти - мениджъри на хотели, ресторанти и развлекателни заведения.

Периодът на провеждане е съобразен с подготовката на всички туристически обекти за новия сезон.
В изложението - договаряне са заявили участие над 30 фирми от следните браншове:
- проектиране, строителството и обзавеждането на туристическите обекти;
- почистващи препарати и консумативи;
- компютри и софтуерни решения, системи за сигурност;
- храни, напитки и опаковки;
- институции и организации, свързани с туризма.

Община Бургас ще предостави награда на един от посетителите на изложението - два ваучера за посещение на остров Света Анастасия - една от най-новите и атрактивни забележителности в региона на Бургас.
През двата дни на изложението-договаряне, от 17 часа пред Експо център "Флора", ще можете да видите на живо как готвят шеф Машков и шеф Радичев.

На 11 и 12 март от 11.00 часа, фирма Ес Ту България ЕАД, лицензирана от Google агенция, ще представи "Интерактивна възможност за виртуално представяне на Вашия бизнес".

За 11 март от 12.00 часа е насрочена презентация за запознаване на работодателите с предоставяните от Агенцията по заетостта услуги и финансирането за наемане на безработни лица, което могат да получат по ЗНЗ и Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси". Лектор ще е г-жа Пенка Кирилова - директор на дирекция „Регионална служба по заетостта" - Бургас.