Остри критики към Европейската комисия отправи Джамбазки (видео)
Секция: ПОЛИТИКА
09 Март 2016 16:40
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Остри критики към Европейската комисия отправи Джамбазки (видео)

/КРОСС/Преговорите с ислямиста и диктатор Ердоган, съгласяването с неговото изнудване е срам и позор за Европейската комисия. Това споразумение е една недопустима колаборация в полза на Турция, поредната тежка политическа грешка на неспособните бюрократи в Брюксел, които след като поканиха милиони нелегални имигранти в домовете ни, след като напълно се провалиха с идиотската си идея за квотно разпределение, сега се съгласяват да изплатят един рекет, един откуп на диктатора Ердоган.

Това заяви заместник-председателят на ВМРО и български представител в Европейския парламент в Страсбург по време на дебат за резултатите от срещата на върха ЕС-Турция.

По думите на евродепутата с това самоубийствено споразумение всъщност Европейският съюз признава, че не може да опазва сам своите граници и дава на Турция това оръжие в нейните ръце.

Идеите за визова либерализация, за отваряне на нови преговорни глави, за плащане на милиарди откуп са чисто политическо самоубийство на ЕС. И всъщност, това е израз на едно огромно лицемерие, тъй като Турция очевидно не е европейска държава, не споделя никакви европейски ценности, извършва геноцид и етническо прочистване, смазва свободните опозиционни медии и няма място в Европейския съюз, обобщи в заключение Ангел Джамбазки.

video:https://www.youtube.com/watch?v=D04yRChpz-w