Включете се в проект “FIESTA” и спечелете електроуреди от най-висок клас
Секция: БЪЛГАРИЯ
15 Март 2016 13:13
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Включете се в проект “FIESTA” и спечелете електроуреди от най-висок клас

/КРОСС/ Искате да замените старите си електроуреди с нови от най-висок енергиен клас? Искате да намалите разходите си за ток в дома? Можете да направите това, като се включите в проект "FIESTA", изпълняван от Община Бургас.

За целта трябва да посетите страницата на проекта http://www.fiesta-audit.eu/bg/ или да се свържете с екипа на адрес: ул. "Климент Охридски" 3, Дирекция "Европейски политики и програми", Община Бургас, Ивайло Трендафилов - i.trendafiloov@burgas.bg, 056 841193, Йоана Ангелова - y.angelova@burgas.bg, 056 898738, и да се запишете за безплатен енергиен анализ на Вашето домакинство.

Ще получите въпросник, който да попълните и върнете обратно на експертите по проекта. Това автоматично Ви дава правото да участвате в 2-те томболи, които ще бъдат организирани - през май - юни 2016 г. и през май- юни 2017 г.

Освен страхотните награди, които можете да спечелите - домакински уреди от най-висок енергиен клас, като климатик, хладилник, готварска печка, съдомиялна машина, телевизор, LED крушки и др., ще получите и доклад от проведения енергиен анализ с полезни съвети как по-ефективно да използвате електроенергията в дома Ви.