Нели Петкова и ансамбъл „Филип Кутев” с празничен концерт на 6 май
Секция: Шоубизнес
22 Април 2016 09:24
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Нели Петкова и ансамбъл „Филип Кутев” с празничен концерт на 6 май

/КРОСС/ Положителни отзиви от американски медии получи сингъла „BAD" на Нели Петкова по време на едномесечното й турне в САЩ, което премина през градовете Маями, Чикаго, Шарлът, Атланта, Бостън, Лас Вегас и Сиатъл. 

video:https://www.youtube.com/watch?v=teNdn1dXPcQ

Премиерата на „BAD" беше в радио WNHU 88.7 FM, в шоуто Psych Word, с водещ Rob G. 
Сингълът е включен в програмната схема на радиото и уебсайта на шоуто и предстои да бъде представен и в други американски медии.

Два дни след турнето зад Океана, стартираха концертите на изпълнителката на родна сцена. На 6 май от 19 ч. предстои празничен концерт с ансамбъл „Филип Кутев".
Нели Петкова и един от музикалните символи на страната - националният ансамбъл за народни песни и танци „Филип Кутев" ще зарадват столичани със самостоятелни концерти и съвместно изпълнение, подготвено специално за фестивала „Sofia Mezi".
Нели Петкова e подготвила народни песни с модерно звучене, завладяващи акапелни изпълнения и най-популярните си авторски хитoве. Ансамбъл „Филип Кутев" ще представи богата и разнообразна фолклорна програма с песни и танци от всички региони на страната.
Дванадесет часовата програма за Гергьовден е в рамките на пролетното издание на балканския фестивал „Sofia Mezi" от 5 - 8 май на територията на реновирания Северен парк, с участието на изпълнители от България/ 100 каба гайди, ансамбъл „София 6"/, Сърбия и Гърция. Вход - свободен.