Заместник-министър Д. Везиева и кметът на София в дискусия за насърчаване на женското предприемачество у нас
Секция: БЪЛГАРИЯ
03 Май 2016 14:23
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Заместник-министър Д. Везиева и кметът на София в дискусия за насърчаване на женското предприемачество у нас

/КРОСС/ На 10 май 2016 г. в София хотел Балкан ще се проведе Кръгла маса на жените лидери на тема „Насърчаване и развитие на женското предприемачество в България", инициирана от сп. Business Lady и Business Lady Club. Кръглата маса се провежда с официалното партньорство на Министерство на икономиката.

Заместник-министърът Даниела Везиева ще представи Стратегията за насърчаване на женското предприемачество в България на Министерство на икономиката. Кметът на Столична община Йорданка Фандъкова и председателят на Синдиката на българските учители и носител на орден "Стара планила" Янка Такева ще бъдат официални гости на Кръглата маса и ще вземат отношение и активно участие в дискусията за насърчаването на жените в бизнеса у нас.

Сред събеседниците по време на Кръглата маса ще бъдат дами - представители на различни големи компании, които ще споделят успешни практики в сферата на предприемачеството, като Илияна Търнина, управител и вицепрезидент на Paysafe България; инж. Мария Кръстева, председател на Business Lady Club; Мая Атанасова, Директор "Човешки ресурси" на Девня Цимент и Вулкан Цимент; д-р Петя Стратиева, генерален мениджър Санофи Пастьор, България; Гена Събева, председател на Асоциацията на интериорните дизайнери в България, инженер и дизайнер и други.

Медийни партньори на Кръглата маса са радио Витоша, радио Фокус, ИА Фокус, ИА Cross.bg, b2bmedia.bg, Mail.BG, Radar.BG, Manifesto.BG.