Betenemy oбединява сили с феновете на залаганията
Секция: СПОРТ
17 Май 2016 18:08
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Betenemy oбединява сили с феновете на залаганията

/КРОСС/ Сайтовете за букмейкърски ревюта са последният хит в огромния свят на онлайн залозите в целия свят. Нуждата от повече осведоменост, информация за дадена среща, контузени играчи, настроение, поредица от мачове и всякаква друга статистика роди идеята опитни играчи да споделят преживяванията си със сега навлизащи в материята колеги. Именно желанието на залагащите да си помагат един на друг в битката срещу глобалните букмейкъри допринесе за развитието на тези сайтове за ревюта, в които може да се открие доста полезна информация. Разбира се, не всеки такъв сайт е на висота и с добри съвети, но при внимателна проверка няма да сбъркате с избора си.

Един от лидерите за България в тази сфера е Betenemy.com, който е подготвен от изключително изпитан във времето екип от професионалисти с дългогодишен опит в залаганията. Именно там можете да откриете всичко от А до Я за това кой букмейкър е най-подходящ за Вас, къде са най-добрите коефициенти, как се играят различните комбинации, какви видове спортове може да прогнозираме и още куп важни компоненти за една разумна и печеливша игра срещу букмейкърите. Информацията в сайта е селектирана в различни разделни за по-лесното й достигане и разбиране от потребителя.

 

 

Първият и един от най-важно раздели очевидно е "Букмейкъри", в който можете с едно щракване по елементарен начин да проверите подробните оценки на 6-те сайта за залагания, които са най-добри в България. Става дума за родните Efbet и Национална лотария, както и световните марки Bet365, Betfair, Sportingbet и Pinnacle Sports. Във всяко ревю е засегната най-важната част за залагащите като плюсове и недостатъци, бонуси, поддръжка и това по какви критерии да избираме своя букмейкър. В професионалното ревю за Efbet от Betenemy.com може да прочетете всички последни новини свързани с бонуси за Ефбет.

Отделно, за още по-голямо улеснение в отделен раздел са поместени само бонусите на всеки букмейкър и информация за тях. Става дума за това кой букмейкър дава 100 процента бонус при първоначален депозит, кой по-малко, лесно ли се превъртат, за да ги получите и дали изобщо има предлагащи се бонуси в дадения сайт. Отново всичко е обяснено изключително ясно и просто за начинаещия, за да може той да се ориентира в иначе обширната тема.

Не трябва да се забравя и разделът "Мобилни", в който се помещава инфото за това кой букмейкър разполага с най-добра мобилна версия и апликация, кой предлага бонуси за играта през нея, лесно ли се управлява профилът Ви от телефон и колко бързо можете да маневрирате по дисплея.

Друг сметнат от екипа зад Betenemy важен фактор е опцията кеш аут, при която можете да затваряте залога си преди края на всички мачове, на които сте заложил. Това се прави с цел предотвратяване на загуба на залога или прибиране на директна печалба. Описано е кои сайтове предлагат тази услуга, какво е нивото на всяка от тях и т.н.

Изключително важен и уникален по себе си е разделът "Полезно", в който има цяло ръководство за играчите с подробни теми за различни стратегии в играта, които няма да намерите никъде другаде. Говорим за различните спортове, опциите за залагане и всеки друг детайл, за който да се сети човек. В "Полезно" е още секцията "Резултати на живо", където можете на спокойствие да следите в реално време всичко, на което сте заложили.

В раздел "Новини" пък постоянно се пишат интересни материали около света на залаганията като стратегии, големи печалби, куриозни случки и прочие. Последният раздел е "Контакти".

Betenemy.com се препоръчва главно за хора, стартиращи в залаганията, на които да се помогне просто да не хвърлят парите си на вятъра. Светът на онлайн залозите крие доста препятствия и въпреки, че изглежда лесно да спечелиш, в продължителна игра ти трябват доста познания и информация за различните букмейкъри и спортове. Именно там помага Бетенеми с набора си от детайли за букмейкъри, видове комбинации, залози и още много фактори.

Естествено сайтът може да е полезен и за по-напреднали играчи, които винаги могат да научат нещо ново и да се възползват. От сайта могат да се видят множество детайлни стратегии за игра, оценки на възможностите за игра на живо, коефициенти, набор от спортове и изобщо цели философии на по-скоро психологическа настройка при играта срещу букмейкърите.

Контакт със сайта и екипа зад него можете да направите по няколко начина. Има онлайн форма, в която можете да зададете въпрос и да получите отговор на мейла си. Освен това са много развити профилите на Betenemy в мрежи като Facebook, Google Plus и Twitter.

Като крайна оценка може да се отбележи, че обширността с уникална по рода си информация на Betenemy е главното нещо, което го отличава от останалите сайтове за ревюта у нас. Тук може да се прочетат подробни стратегии за игра в различни букмейкъри, спортове и видове залози. Освен това са направени щателни анализи на всеки един от букмейкърите у нас, който заслужава внимание. От тук нататък топката е във всеки един от нас да избере най-доброто за себе си и да го използва по правилния начин.