Централен плаж Бургас официално открива сезона на 1 юни
Секция: Туризъм
25 Май 2016 10:19
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Централен плаж Бургас официално открива сезона на 1 юни

/КРОСС/ Община Бургас и тази година ще бъде стопанин на градския Централен плаж. Тя ще се постарае след броени дни той отново да се превърне в гостоприемното и любимо на всички място, каквато слава придоби през последните няколко лета.

Централен плаж официално открива сезона на 1 юни. Дотогава предстои фино пресяване на пясъка и още една обработка против паразити. Както и в предишните години, Община Бургас осигурява за своите жители и гости 300 безплатни чадъра, 200 безплатни шезлонга, съблекални, тоалетни, душове, достъп за хора с увреждания, спасители и медицинско обслужване. Вече се обособяват отделните зони за спорт - 2 за волейбол, 2 за плажен тенис, 2 за плажен футбол. Централен плаж е също така любимо място за практикуване на сърф в няколко отделни разновидности. През лятото ще има интересни състезания във всеки от изброените спортове.

Всеизвестно е, че Централен плаж е една от най-горещите точки върху културната карта на Бургас. Следете новините в сайта www.burgas.bg, за да разберете какви концерти и атрактивни събития от сферата на изкуството ще се проведат там през следващите месеци.