Остават броени дни до концерта на Хулио Иглесиас-младши
Секция: Шоубизнес
25 Май 2016 16:14
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Остават броени дни до концерта на Хулио Иглесиас-младши

/КРОСС/ Остават броени дни до първия концерт на латино звездата Хулио Иглесиас-младши.
Преди седмица той откри шоуто на баща си в съседна Румъния на стадион „Емил Александреску", като зрители станаха свидетели на един впечетляващ момент баща и син на една сцена.
За феновете си в София е подготвил най-доброто от своя латино репертоар, както и евъргрийни. Българската публика ще чуе негови авторски песни, които ще представи самостоятелно, песни изпълнени в дует с Маноло Алаието, под акомпанимента на Дани Милев. Обсъжда се идея за общ съвместен проект.
Макар и любител на здравословната храна и морски деликатеси, при гостуването си у нас латино идолът ще бъде гост на изискания Djanam Steak & Nargile ресторант, който е съчетание от идеалната атмосфера за делова или приятелска среща, великолепна кухня и място за забавление.
Хулио има дуети с известни артисти, между които и Снуп Дог, който е популярен и с формацията си „Латин Ловърс". Все пак приоритет на Хулио Иглесиас-младши в този момент е работата над самостоятелна продукция, както и организацията на турне в Латинска Америка.
Горещото латино шоу на чаровния и талантлив Хулио Иглесиас - младши ще бъде представено за първи път в София, след множеството такива в САЩ и други страни на Европа и Русия в Sofia Live Club на 28 май от 21 часа.
Билети все още може да закупите в мрежата на Eventim.bg, както и в деня на събитието в клуба.