По-малко от 10 дни ни делят от най-голямата среща на американски автомобили в България
Секция: Автомобили
26 Май 2016 13:31
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
По-малко от 10 дни ни делят от най-голямата среща на американски автомобили в България

/КРОСС/ Остават по-малко от 10 дни до най-голямото събиране на американски автомобили Ride`n`Roll - American heritage in Bulgaria. На 4 юни (събота) десетки легендарни модели ще бъдат изложени на паркинга на Национален хиподрум Банкя. Официалният старт на събитието на Клубът на собствениците и любителите на американските автомобили в България е от 11 часа.

Част от американските легенди ще направят символично шествие, което ще тръгне от Храм-паметник „Св. Ал. Невски" в 9 часа и ще мине по булевардите „Цар Освободител" и „Тодор Александров", за да се отправи към конната база.

Участниците в изложбата ще премерят сили в конкурс, като категориите са най-стар автомобил, най-добре възстановен автомобил, най-стар автомобил в оригинално състояние, участник дошъл от най-далече с автомобила си и най-мощен автомобил. За победителите са предвидени подаръци от Instrumenti.org, Maxite и WooWhiskey.

В 13 часа ще започне фотографско обучение за заснемане на автомобили - статични и в движение. То е организирано от БулФото и Nikon, а по-късно ще се проведе и кратка презентация за снимане с помощта на дрон.

Освен на красивите и мощни автомобили посетителите ще могат да се радват на традиционната американска кухня, която ще представят Saloon Tex-Mex ресторант и Smuggler's Diner. Презентации на Maxite, Rockacoca и WooWhiskey също ще са част от програмата на второто издание Ride`n`Roll, а специални тематични аксесоари ще очакват най-големите фенове.

Партньори на второто издание на Ride`n`Roll - American heritage in Bulgaria са Exxal Fleet Cars, ORYX България, Saloon Tex-Mex и In the middle. Събитието се организира с подкрепата на Stroyrent, Instrumenti.org, Smuggler's Diner и ТАМАКО.

Медийните партньори са списание Auto Bild България, Sportal.bg, агенция БулФото, АвтоOFFNews.bg, списание ClubS1, телевизия BiT, Kulinaria.bg, Rockabilly.bg и списание Автокласика.