ADAM PORT и DAVID MAYER закриват сезона в YALTA CLUB
Секция: Шоубизнес
27 Май 2016 11:10
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
ADAM PORT и DAVID MAYER закриват сезона в YALTA CLUB

/КРОСС/ Тази събота, 28 май, YALTA CLUB закрива сезона със специалните гости на TAKEOVER - ADAM PORT и DAVID MAYER, основатели и главни виновници за успеха на известния с нетрадиционния си стил и иновативните си артисти берлински лейбъл Keinemusik. Водещите лица в семейството на Keinemusik Adam Port и David Mayer ще свирят в ROOM 2 заедно с момчетата от TAKEOVER - Liubo Ursiny, Valdy и Philip Chernikov.

Adam Port е един от най-забележителните артисти в Берлин, защото прави нещата по различен и разнообразен начин. Той идва от хардкор средата, минава през хип-хоп стила, преди да достигне до света на техното, в който се влюбва. Вдъхновен от музикални жанрове като дъб, соул и дори рок, Адам вижда възможност там, където другите виждат затруднение. Адам е един нетрадиционен диджей и продуцент, и това просто е неговият стил. Миналата година берлинският диджей спечели многобройни признания за уменията си зад пулта, а последният му трак ‘I Never Wear Black' става абсолютен летен хит. С релийзи за лейбъли като Cocoon и Defected, Adam Port със сигурност изпъква благодарение на уникалното си диско звучене.

Така, както обича да мисли „извън кутията", David Mayer е също толкова заинтригуван от експериментирането с различни музикални стилове, въпреки че ясно се вижда, че страстта му към фънка и ударните звуци доминира в творчеството му. И като диджей, и като продуцент, той винаги има собствено мнение, което е интерпретирано в траковете му. Музиката му е микс между техно и хаус, с добавена дълбочина на звука и вайб, който винаги държи публиката развълнувана. Ключови парчета на Mayer са "Fortune", "Word Is Bond", "Celsius" и "Sunhole", както и много хитови ремикси.

Припомняме, че YALTA CLUB промени политиката си за допускане в клуба. Билети за всички събития могат да се закупят само на входа, където всеки е посрещан от фейсконтрол. На място, в клуба, вече са налични и YALTA CLUB Cards. Притежателите на такава карта могат да се възползват от редица привилегии, като 50% отстъпка от цената на входа за събитията с гост диджей и свободен вход за всички резидентски вечери. Информация за YALTA CLUB Cards може да получите на: www.facebook.com/yaltaclub/ или на е-майл: info@yaltaclub.com.