Звездно трио каца в София
Секция: БЪЛГАРИЯ
31 Май 2016 21:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Звездно трио каца в София

/КРОСС/Звездно трио от Холивуд чакаме в София. Гари Олдман, Самюел Джаксън и Райън Рейнолдс пристигат всеки момент за снимките на The Hitman's Bodyguard, които ще се случат в киноцентъра "Ню Бояна". Новината съобщи изпълнителният директор на филмовото студио Ярив Лернер. За съжаление, женското присъствие в екшън комедията Салма Хайек няма да ни огрее. Кадрите със сексапилната латинодива ще бъдат в Лондон. За сметка на това Самюел Джаксън и Раян Рейнолдс ще останат у нас три седмици, а британският ветеран Гари Олдман само една. Режисьор на The Hitman's Bodyguard, който в буквален превод означава "Бодигардът на наемния убиец", е Патрик Хюз, който вече беше у нас за снимките на "Непобедимите 3".

След суперусешната пародия "Дедпул", секссимволът Райън Рейнолдс ще се превъплъти в един от най-добрите бодигардове в света. Хайек е неговата съпруга, а клиент му е Самюел Джаксън - прочут наемен убиец, който се опитва да бъде реабилитиран. Двамата се мразят, но сега са прикрепени един към друг и трябва да стигнат от Англия до Хага. На пътя им стои обаче зловещ диктатор от Източна Европа - Владислав Дукович, в чиято роля е Гари Олдман.

До края на годината в киноцентъра в Бояна ще се снимат още няколко холивудски продукции. През юни започва "Денят на мъртвите" - римейк на хита на Джордж Ромеро от 1985 година. В края на юли в България ще пристигне Джерард Бътлър, който ще снима "Hunter Killer". Ярив Лернер организира и първия в България музикален йога фестивал, който ще се проведе от 18 до 22 август в Боровец.