Българска ракия подарява сватбите на 3 двойки
Секция: ЛЮБОПИТНО
17 Юни 2016 10:50
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Българска ракия подарява сватбите на 3 двойки

/КРОСС/ Най-известната у нас ракия, пазител на семейните ценности, стартира кампания за поощряване и подпомагане на младото българско семейство. Във времената, в които все по-често двойките живеят на семейни начала, но отлагат сключването на брак и разходите по него за по-натам, Пещерска Отлежала дава възможност на три двойки в рамките на оставащите месеци от 2016 година да получат значителна подкрепа по организацията на тяхното мечтано тържество с бюджет от 5 000 лв., поемане на разходите за фотограф и видео оператор, и количества според броя гости от ракията, която съпътства всеки подобен празник.

Младоженската кампания „Просто кажи Да!" стартира пред седмица, а вече има сериозен наплив от кандидати. В платформата на сайта на кампанията www.justsayyes.bg са се записали вече повече от 1000 участници само за 10 дни от началото й - над 45 двойки (младоженци) и близо 950 техни приятели, които ги подкрепят (сватбари).

video:https://www.youtube.com/watch?v=rPAppmkDPZo

Младоженците трябва да качат своя обща снимка и оригинално описание на мечтаната им сватба в писмен вид или чрез кратък видео запис. Сватбарите пък са техните приятели, които също могат да участват, гласувайки в подкрепа на своята двойка. Освен, че така повишават шанса й за печалба, самите те ще участват в томбола за печалбата на редица награди. Трите двойки големи печеливши, които ще организират сватбата на мечтите си с подкрепата на Пещерска Отлежала, ще бъдат обявени на 27 юли 2016 г. Десет младоженци всеки понеделник ще получават награди - комплект сватбени чаши с гравираните им имена върху тях и ракията, която е част от всеки щастлив миг в живота ни - като комплимент от организатора.

„Това, което ни мотивира да създадем подобна инициатива е вярата в българското семейството и желанието за запазване на семейните български ценности. Все повече нараства процентът на половинките, които не желаят да сключат брак поради финансови причини, а това не би трябвало да е единствената пречка пред влизането в тайнството на семейния живот. Ето защо решихме да подкрепим три двойки, които имат желание да направят тази голяма и най-важна крачка в живота им, да запазят ритуала на българската сватба и да продължат традицията за създаване на здраво българско семейство. Пещерска Отлежала е марка, която пази традициите, предава ги за поколения напред, закриля семейството, присъства на трапеза му в празник и в делник", коментират от компанията производител.

Младите потребители на ракия определят Пещерска Отлежала като носеща традициите в себе си, но предаваща ги с модерен прочит и изискан стил. На съвременните българи с устойчиви разбирания за живота, марката дава качествена ракия с популярен и актуален имидж.