Виж София отвисоко в страхотно видео от двойната камера на Huawei P9
Секция: Технологии
24 Юни 2016 14:22
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Виж София отвисоко в страхотно видео от двойната камера на Huawei P9

/КРОСС/Искало ли ви се е да видите столицата от птичи поглед - забързаността и културата, красотата и природата? С уникалния за България проект „Huawei P9 на дрон" може да се докоснете до всеки един детайл от живота на столицата по нетрадиционен и различен начин, в едно видео.

Концепцията на нестандартната кампания с дрон е вдъхновена от новия флагман Huawei P9, оборудван с двойна задна камера за улавяне на превъзходни и наситени цветни кадри и детайлни и контрастни черно-бели мигове. Качен във въздуха, P9 представя историята на млад човек, преминаващ през София с велосипеда си, за да достигне до Витоша. По време на своята разходка, героят „разказва" за красотата, емоциите, забележителностите и положителното настроение в най-фините нюанси, при това от неочаквана и завладяваща перспектива. До момента видеото, заснето от P9 на дрон, е разгледано повече от 50 000 пъти от потребители на социалните канали на Huawei.

Новият Huawei P9 се отличава с ненадминат дизайн и двойна задна камера с 12 MP сензори. Двойната камера на флагмана, разработена съвместно с легендарната марка за фотооптика Leica, придава неповторим почерк и стил. Цветната камерата улавя цветовете с яркост, докато монохромната камера е невероятна в постигането на дълбочина и детайли. Възможностите на P9 изпъкват в по-тъмни условия, тъй като двойната камера гарантира улавянето на повече светлина и постига по-добро качество на кадрите.

Huawei P9 притежава четири основни режима, които привличат дори и най-запалените ентусиасти. Един от тях е PRO режим, който позволява пълен контрол на параметрите при заснемане. Предоставя ръчно определяне на времето за експонация, балансa на белия цвят, режима на измерване на експозицията и затвора на блендата.

Изключително впечатление прави и монохромният режим. В него Huawei P9 използва само монохромния си сензор, като снимките са изключително детайлни. Черно-белият режим носи със себе си традицията на фотографското изкуство и оригиналния стил на Leica.