Общопартийно допитване в БСП
Секция: ПОЛИТИКА
25 Юни 2016 18:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Общопартийно допитване в БСП

/КРОСС/Президентските избори през 2016 година са тема на организираното от социалистите допитване. В него националното ръководство на БСП иска мнението на своите членове за възможните варианти за издигане на кандидати в тези избори, както и пълномощия с кои партии да води разговори за тях.

Допитването ще бъде проведено в периода от 27 юни до 3 юли. Русенските социалисти ще започнат да изказват своето мнение и да гласуват още в първия ден - понеделник, в централния си клуб на ул."Църковна независимост" 18, както и в населените места на Русенска община. В централния клуб може да се гласува ежедневно до края на седмицата.

Общинската комисия по подготовката и провеждането на допитването в Русе с председател Милена Хинкова е определила местата за гласуване - в клубовете на партията в Дружба, Здравец и по ул."Борисова". Създадена е възможност с подвижна кутия и за тези, които не могат да се придвижат до определеното място за гласуване.

Допитването в Българската социалистическа партия/първото след 1990 година/ е част от курса на новото ръководство да пита своите членове по редица важни за партията и за страната въпроси.