Татуистите на звездите откриха първото студио-галерия
Секция: Шоубизнес
27 Юни 2016 08:40
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Татуистите на звездите откриха първото студио-галерия

/КРОСС/ Татуистите Калоян и Стилиян Смокови събраха колеги и приятели на откриването на новото им студио, което е галерия на тату арт изкуството, и се прави за първи път у нас. Стените красят картини, рисувани от едни от най-известните татуисти в света в момента, има и произведения на братя Смокови. Тук са творбите на Далмиро от Аржентина, който работи в Англия, Рико да Рума - Япония, Маурицио от Бразилия, Хенинг от Дания. Интересно е паното на японеца Митомо Хорихиро, който рисува шаржове в традиционен японски стил, например самурай на мотор, пише lifestyle.bg.

Смокови обещават, че ще въведат още нещо ново за нашите тату студия - да канят гости от чужбина, които да предлагат своето изкуство и различен стил на работа.

Братята от Smokov Tattoo са познати като татуистите на звездите, защото са създали картини върху телата на: вокала на световноизвестната хип-хоп група "Оникс" Фредро Стар, Мария Илиева, Христо Йовов от Левски, Дичо, Денис Ризов, Дидо от Д2, който носи гордо своя дракон. В момента творците работят по голям проект на актьора от „Хъшове" в Народния театър Валери Йорданов, който започва от рамото и продължава през гърдите и корема. Смокови не се ограничава само в един стил на работа и може да направят татуировка в японски стил, олд скуул, ню скуул, трайбъл.